Iedereen kent wel het wit, tarwe en volkoren brood, maar wat ons nu zo speciaal maakt is dat wij meer dan 80 soorten brood vekopen.Van busbrood tot vloerbrood, van fijn naar grof en van licht naar donker voor elk wat wils.
Tevens besteden wij ook aandacht aan het maken van brood voor specifieke doelgroepen hierbij moet u denken aan:

Glutenvrij
Deze mensen hebben o.a.last van koeliaki en mogen geen gluten. Deze broden vriezen wij alvast voor u in, zo hebben we altijd wat op voorraad.

Lactosevrij
Dit brood wordt gebakken zonder melkbestanddelen en is uitsluitend op bestelling te verkrijgen onder de naam watertarwe of wit.

Koolhydraatarm
Tegenwoordig worden bij veel dieeten zo min mogelijk koolhydraten voor geschreven,dit brood is zeer geschikt voor een koolhydraat arm dieet zoals het Atkinson dieet. Ook dit brood wordt 1 x per week op donderdag op bestelling gebakken.

Speltbrood
Terug naar de oergraan, speltbrood wordt gebakken zonder enkele andere toevoeging dus is daarom ook wel biologisch brood te noemen. Spelt wordt elke dag gebakken maar wel op bestelling.

Zuurdesem
Aan het zuurdesembrood is geen gist toegevoegd ,Veel van deze speciale broodsoorten worden afgewerkt met zonnepitten dit geeft het brood nog een extra lekkere smaak op woensdag en vrijdag is het zuurdesembrood aan de beurt en uiteraard weer op bestelling.

  

Aalten

Dijkstraat 4

7121 ET

Aalten

0543 – 472918

info@bakkerijdobbelsteen.nl

Dinxperlo

Kerkstraat 7

7091 CH

Dinxperlo

0315 – 651564

info@bakkerijdobbelsteen.nl

Openingstijden